There was an error in this gadget

Friday, 6 January 2012

A Last Entry Of The Year :)

Assalamulaikkum. sambil menghirup secawan ribena yang dibancuh sendiri. aku rasa nak tulis entry baru memandangkan hari ni last day for 2011. tahun yang banyak bnda yang tragis berlaku dalam hidup aku. mula-mula aku rasa sedih tahun ni, sebab aku tak dapat sekolah sama lagi ngn diorang yang sangat gempak. iaitu=bella, pu and gedeg. tapi, aku redha je :( . aku ingat lagi masa aku menyelinap masuk dalam asrama, siap blh bertapak kat situ. tp, lps kena marah dengan pu. aku dah tak buat lagi. tambahan plak,laily n bella plak g btau mama pu. nahas ahh aku. mmg masak ahh lps tu. so aku nekad, tak suka lagi nak lepak situ lbh2. setakat duk dorm pu mengelabah ngn dieorg jap2 blh la. then aku keja merapu2 n aku lepak lbh lama. buskin kat padang kota. XD. hmmm, aku selalu lah pg kat pu. pg visit dia. tapi aku tak tau la dia suka ke tak. time birthday aku pn mcm babun je, aku kena dumb ngn asif. haha. pg skola dieorg plak kena kan aku. mmg balik tu aku pkai baju campur2 je. haha. auwww, rindunyeee korang! then time utk dapat result. aku tau la result aku takkan gempak. tp... aku tak putus asa pnya doa. n it goes, mmg tak elok pn result aku, aku nangis berkoyan2 pn tak guna. pu balik rumah aku. dia dapat la tgk aku yang mcm nk mati punya sedih. thanks pu <3. aku bawak dia round2 penang. n aku pn happy gak actually. after dia balik aku batak rindu dia! dah tak dapat hang. to be cont..